top of page
Psycholoog Alkmaar, therapie alkmaar, psychologie alkmaar, mischa van esveld, coaching, training

Coaching

Waar je constructief aan bouwt, wordt sterker

Voor mij betekent coachen dat je je richt op de belangrijkste persoon in je leven, jezelf. Je lichaam en geest moeten regelmatig worden onderhouden. Vanuit een goede basis ben je beter in staat in te spelen op veranderingen en verantwoordelijkheid te nemen.

 

Echt kijken naar jezelf vergt soms moed, doorbreken van aangeleerde patronen of aanvaarding van pijnlijke ervaringen. Zeker in barre omstandigheden of na langdurige verwaarlozing. Vergelijk het met een fikse verbouwing van een vervallen huis. Je vormt je een beeld van je droomhuis en je wil ermee aan de slag. Soms zijn de werkzaamheden echter zo omvangrijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Je bent het overzicht kwijt. Maar vergeet niet: elke aanpassing begint met de eerste steen, de eerste verflaag.

 

Werken aan jezelf geeft verrassende informatie over wat voor jou belangrijk is, over jouw aanpak, waar jouw kracht ligt en hoe je deze het beste kan gebruiken. Coaching kan je helpen om opnieuw in verbinding te komen met je hoofd, je hart, je lichaam, je omgeving.Soorten coaching

Wandelcoaching

Werkgerelateerde coaching
Persoonlijke coachingKlik hier voor meer informatie over de verschillende soorten coaching.

bottom of page