top of page
Psycholoog Alkmaar, therapie alkmaar, psychologie alkmaar, mischa van esveld, coaching, training

Welkom!

In deze roerige tijden van crisis en onzekerheid kunt u als leidinggevende flink onder druk komen te staan. Om daar proactief mee om te gaan kunt u extra behoefte hebben aan een neutrale buitenstaander als sparringspartner. Of het nu gaat over uw persoonlijke effectiviteit als leidinggevende of over vitaliteitsvraagstukken.


Wanneer u als werkgever of verwijzer te maken krijgt met zieke medewerkers, kan het zinvol zijn deze medewerker naar een externe partij te verwijzen. Vanuit mijn praktijk hanteer ik korte lijnen met alle betrokkenen. Wanneer een werknemer ondergesneeuwd is geraakt hebben alle betrokken partijen er baat bij dat snel in kaart wordt gebracht wat en hoe lang de werknemer nodig heeft om weer deel te kunnen nemen aan het arbeidsproces. U kunt mij in dit proces (preventief) inschakelen wanneer er sprake is van:  • Vitaliteitsvraagstukken zoals burnout, overspanning, somberheid of piekeren, chronische pijn en vermoeidheid.

Daarnaast coach ik leidinggevenden of medewerkers op werkgerelateerde competenties. Coaching wordt steeds meer gezien als een waardevol opleidingsintrument voor gezonde werknemers.

  • Verbeteren van het persoonlijke en sociale functioneren (zoals omgaan met werkstress of moeilijkheden in de thuissituatie, krachtiger gebruik maken van  je kwaliteiten, vergroten van assertiviteit en zelfvertrouwen, time management en samenwerking)

  • Leidinggeven vanuit persoonlijke kracht. Investeren in jezelf als leidinggevende is in deze tijd noodzakelijk, om te beschikken over gedegen zelfkennis, rust, visie en  zelfvertrouwen.

  • Loopbaanbegeleiding: Voor interne verandering van functies of (noodgedwongen) verandering van functie buiten de organisatie. Loopbaanbegeleiding kan ingezet worden als instrument bij (interne) reorganisaties.

Klik hier voor de vergoedingsmogelijkheden

bottom of page