top of page
Psycholoog Alkmaar, therapie alkmaar, psychologie alkmaar, mischa van esveld, coaching, training

Wat mijn klanten zeggen
​

"Ik heb Mischa leren kennen als een warme, betrokken vrouw die goed kan luisteren. Zij weet je in een gesprek steeds uit te dagen verder te denken en komt later op haar bevindingen terug, zodat je een steeds beter beeld van jezelf krijgt. Op een punt in mijn leven waarop ik niet zo goed meer wist welke kant het op moest met werk heeft zij mij in een aantal gesprekken helderheid kunnen geven wat voor mij kernwaarden zijn waaraan een baan voor mij moet voldoen. Zo ben ik anders naar vacatures gaan kijken en niet veel later heb ik een baan gevonden die in heel veel opzichten voldoet aan mijn 'eisen' lijstje. Ik ben heel blij dat Mischa mij heeft gecoached. Zij is belangstellend, oprecht en een gevoelsmens die je snel op je gemak laat voelen waardoor je jezelf bloot durft te geven, wat weer goed is om een eerlijk beeld van jezelf te krijgen. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen.”

 

"Begin 2014 heb ik het plan gevat een stukje persoonlijke ontwikkeling te doen. Het was toen druk op mijn werk en wist niet meer zo goed of werk en privé gingen zoals ik dat graag zou zien. Via een lange zoektocht op het internet ben ik bij Mischa uitgekomen en uiteindelijk, na een eerste kennismaking, ook gebleven. Ik heb met Mischa zowel werk als privé besproken waarbij het vooral ging om mijzelf weer te vinden. Wat vind ik nu echt belangrijk, wat zijn mijn normen en waarden, wat maakt mij nu echt gelukkig enzovoorts.  Mischa wist in een aantal gesprekken helderheid te verschaffen en mij inzicht te geven in mijn eigen gedrag. Door verschillende oefeningen en de juiste vragen op het juiste moment te stellen, wist Mischa me elke keer weer aan het denken te zetten om zo weer tot mijn eigen persoon te komen. En deze persoon ook te accepteren zoals ze is. Ik heb elke sessie met Mischa als prettig ervaren en voelde me na elke sessie ook letterlijk beter in mijn vel zitten.""Ik wil je nogmaals hartelijk danken voor het afgelopen jaar. Ik zit echt heerlijk op m'n plek bij mijn nieuwe baan en heb plezier in het werk wat ik doe en weet ook goed hoe ik er voldoening uit kan halen. Vorige week werd ik door een oud collega gebeld om me te polsen over een functie. Een jaar geleden zou ik hier op gesprongen zijn met zo'n vergoeding. Nu heb ik er eens goed over nagedacht, alle voors en tegens tegen elkaar afgewogen en besloten dat ik het belangrijker vind om op een plek te zitten waar ik het naar m'n zin heb, waar ik de deur af en toe achter me dicht kan trekken, waar ik waardering voor m'n werk krijg. Met de handvatten die je mij hebt gegeven en met het duidelijk beeld over mezelf was de keuze dus makkelijk te maken. Dank je wel :)."

 

"Mischa was gedurende een paar maanden om de week een uurtje mijn beter dan beste vriendin. Ik vertelde haar alles - ook dingen die

ik zelfs mijn beste vrienden niet toevertrouw. Mischa hielp me niet alleen de juiste prioriteiten te herkennen en het passende perspectief

te achterhalen; Mischa heeft me mezelf beter leren kennen en heeft zichzelf daarmee compleet overbodig gemaakt! Waarvoor dank ;-)"

 

“Mischa heeft mij al wandelend in roerige tijden geholpen om mijn basis weer wat terug te vinden en de scherpe randjes eraf te halen.  Zij is een heel prettige vrouw, scherp op de inhoud maar zacht in de omgang”.“Mischa coached je door een innerlijke reis  en biedt een veilige plek om veranderingen in je leven toe te passen om zo in balans te komen en jezelf te accepteren.”

bottom of page